Kotva
Nepřehlédněte
Ředitelské volno - 1. 6. 2023
26.5.2023

Dne 1. 6. 2023 je ředitelské volno.

Netýká se žáků oboru Cukrář a Pekař, kteří jsou na odborném výcviku u SPV - Střediska praktického vyučování (Sítná, Dánská)!

Vyhlášení 2. kola přijímacího řízení pro školní rok 2023/2024
15.5.2023

2. kolo přijímacího řízení je aktuálně vyhlášeno pro obor:

 

  • Cukrář - 4 volná místa (přihlášky do 31.5.2023).
  • A pro nástavbové obory (přihlášky do 10.6.2023).

 

Více informací v aktualitách.

 

Jana Bláhová, ředitelka školy

Partneři

 

 

Mapa webu

Granty z projektu Odborné vzdělání cesta k úspěšné budoucnosti

Vloženo: 11.7.2022 | Autor: Blahova | Zobrazeno: 542x | Zatím neupraveno
Nadace rozvoje občanské společnosti (NROS) v rámci výzvy v programu: Zvyšování kvality odborného vzdělávání a posilování dovedností studentů, přispívá v projektu na zvyšování kvality odborného vzdělávání a posilování dovedností studentů ve Středočeském kraji.

 

Granty v projektu Odborné vzdělání cesta k úspěšné budoucnosti financuje ze svých prostředků organizace The VELUX Foundations.

 

Celkově je projekt zaměřený na zvyšování kvality odborného vzdělávání a posilování dovedností studentů ve Středočeském kraji. Dále má přispět k vyrovnání nerovností ve vzdělávání a k modernizaci středního odborného školství tak, aby absolventi škol byli lépe uplatnitelní na trhu práce. 

 

V rámci realizace projektu organizace poskytuje granty pro studenty a učitele.

  • Granty pro studenty jsou určeny na účast na soutěžích, olympiádách, absolvování specializovaných kurzů nebo na realizaci vlastních projektů, které si studenti vymyslí.
  • Granty pro učitele jsou určeny na přípravu didaktických pomůcek pro studenty středních odborných škol.

 

Podrobnosti o projektu naleznete ZDE.

 

V červnu 2022 jsme díky organizaci The VELUX Foundations uspořádali pro studenty Designu interiéru seminář známé interiérové návrhářky a designérky Ivy Bastlové. Přednáška se týkala ergonomie, aktuálních trendů v návrhářství interiéru a dalších témat.

 

 

V lednu a únoru 2023 jsme navázali v novém roce dalším projektem - respektive workshopem, tentokrát pro studenty oboru Cukrář. Cílem workshopu bylo seznámení se s výrobou a technologií netradičních restauračních dezertů, s jejich moderním servírováním a dekorováním - tzv. Food styling na talíři. Jedná se celkově o 6 workshopů (pro 6 skupin cukrářek 1. - 3. ročníku). Více informací o akci naleznete na našich stránkách ZDE.

 

Tato webová stránka používá cookies
Tato webová stránka používá nezbytné technické cookies pro zajištění správné funkcionality webu.

Dále může web používat cookies pro analýzu pohybu uživatelů na webu a pro reklamní účely.

Pokud tomu tak je, naleznete v nastavení níže.
Nastavení cookies
Tyto webové stránky využívají cookies pro zajištění správné funkcionality webu, pro analýzu pohybu uživatelů na webu a pro reklamní účely. Zde můžete přijmout či odmítnout některé druhy cookies, které nejsou nezbytné pro základní funkcionalitu webu. Svůj souhlas můžete kdykoliv v budoucnu odebrat či znovu udělit.
Základní technické cookies
Tyto cookies jsou nutné pro základní funkcionalitu webu. Patří sem například přihlašování uživatelů, nebo uložení informací o souhlasu s ostatními cookies.
Analytické cookies
Analytické cookies ANONYMNĚ ukládají data o pohybu na stránkách, stráveném času u jednotlivých stránek apod.