Kotva
+420 312 681 181
Nepřehlédněte
2. kolo přijímacího řízení 2019-2020 - obory s TZ
11.3.2019

Ředitelka školy vyhlašuje 2. kolo přijímacího řízení 2019/2020 pro obory s talentovou zkouškou (Modelářství a návrhářství oděvů, Design interiéru). Více informací naleznete v Aktualitách.

Seznam přijatých uchazečů oborů M a DI v aktualitách!
5.2.2019
Partneři

 

 

Počítadlo

Nahrávám data...

Mapa webu

Dokumenty ke stažení

Vloženo: 10.12.2018 | Autor: Administrátor | Zobrazeno: 150x | Zatím neupraveno

seznam-cetby-mz-2018-19.doc (Velikost: 36 kB)
formular-k-vyplneni-seznamu-cetby.docx (Velikost: 17.57 kB)
Školní řád_2019-02-04 (Velikost: 9.47 MB)
Výroční zpráva - 2017/2018 (Velikost: 3.41 MB)
Plán práce - 2018/2019 (Velikost: 70.6 kB)

 

Žádosti

Žádost o uvolnění z TV (Velikost: 32 kB)
Žádost o uvolnění z vyučování (Velikost: 30.5 kB)
Žádost o druhopis výučního listu (Velikost: 29.5 kB)
Žádost o druhopis vysvědčení (Velikost: 30 kB)
Žádost o ukončení studia (Velikost: 30.5 kB)
Žádost o přerušení studia (Velikost: 30.5 kB)
Žádost o povolení změny oboru (Velikost: 30.5 kB)
Žádost o povolení přestupu (Velikost: 31 kB)
Žádost o povolení opakování ročníku (Velikost: 30.5 kB)
Žádost o povolení IVP (Velikost: 30.5 kB)

 

ŠVP - 3 leté obory

Truhlář pro 2. ročník (Velikost: 2.06 MB)
Truhlář pro 1. ročník (Velikost: 2.56 MB)
Tesař pro 2. a 3. ročník (Velikost: 2.18 MB)
Tesař pro 1. ročník (Velikost: 2.67 MB)
Pekař pro 1. ročník (Velikost: 2.49 MB)
Cukrář pro 2. a 3. ročník (Velikost: 2.03 MB)
Cukrář pro 1. ročník (Velikost: 2.5 MB)
Pekař pro 2. a 3. ročník (Velikost: 2.02 MB)

 

ŠVP - 4 leté obory

Nábytkářská a dřevařská výroba pro 3. a 4. ročník (Velikost: 2.2 MB)
Nábytkářská a dřevařská výroba 2. ročník (Velikost: 2.19 MB)
Nábytkářská a dřevařská výroba pro 1. ročník (Velikost: 2.18 MB)
Modelářství a návrhářství oděvů pro 1. a 2. ročník (Velikost: 2.49 MB)
Modelářství a návrhářství oděvů pro 3. a 4. ročník (Velikost: 2.56 MB)

 

ŠVP - nástavbové obory

Stavební provoz (Velikost: 2.03 MB)
Nábytkářská a dřevařská výroba (Velikost: 1.86 MB)
Technologie potravin (Velikost: 1.84 MB)